logo

Gratis

gratis product Gratis artikelen Anti Stierenvechten
gratis producten
Bestel gratis artikelen als euromuntstickers, folders en een poster van het Comité Anti Stierenvechten. De gratis artikelen staan onderaan op de site.
privacy
 
 
gratis product € 3,- Doneren voor Stichting Aap bij inlevering oud mobieltje
gratis producten
Toevallig nog een oud mobieltje waar je niks mee doet? Voor elk mobieltje dat wordt ingeleverd en opgeknapt kan worden, krijgt AAP een vergoeding van 3 euro.
privacy
 
 
gratis product Gratis 1 maand Filternet uitproberen
gratis producten
Bescherm jouw kinderen op internet met FilterNet. FilterNet gaat de strijd aan tegen ongewenste inhoud op het internet. Probeer FilterNet nu 1 maand gratis en vrijblijvend. Geschikt voor computer, tablet en smartphone.
privacy
 
 
gratis product Gratis Boeken lenen en ruilen
gratis producten
Diverse mensen hebben een minibieb aan huis. Zo kan je gratis boeken lenen en lezen of ruilen. Als je boeken over hebt kan je die ook achterlaten zodat anderen ze kunnen lezen (of begin zelf een minibieb). Bekijk de kaart voor een locatie bij jou in de buurt.
privacy
 
 
gratis product Gratis Magazine Vogels Dichterbij, Vogels en Vogels Junior
gratis producten
Vraag gratis het Magazine Vogels Dichterbij aan. In dit magazine staat o.a. informatie over hoe je een tuin vogelvriendelijk maakt. Je kan ook een proefexemplaar aanvragen van het tijdschrift Vogels en Vogels Junior.
privacy
 
 
gratis product Gratis Boerderij-Beleving
gratis producten
De boer en boerin ontvangen je graag op hun eigen boerderij voor een Boerderij-Beleving. Je kan bijvoorbeeld koeien voeren of geitjes aaien, luisteren naar het verhaal van de boer of de boerin. Op sommige boerderijen kan je zelf boter en karnemelk maken of een Boerenkaas van een beschermlaagje voorzien. Natuurlijk proef je zelf de heerlijke Boerenkaas en andere zuivel van de boerderij.
privacy
 
 
gratis product Allesvoorniks.nl jaarfoto met alle producten uit 2014
gratis producten
Op onze facebookpagina hebben wij weer een nieuwe omslagfoto geplaatst met de gratis producten die wij zelf in 2014 via Allesvoorniks hebben verzameld. Neem vlug een kijkje en vergeet niet om de foto te liken & te delen! :)
privacy
 
 
gratis product Leuke infographic: Liefde en je auto
gratis producten
In het teken van Valentijnsdag zijn leuke wetenswaardigheden verzameld. Hiermee zie je hoe sterk je liefdesleven gekoppeld is aan je auto. Nieuwsgierig wat jouw auto waard is? Bekijk hier hoeveel jouw auto nu waard is.
privacy
 
 
gratis product Gratis NS Dal Voordeel Abonnement voor afgestudeerden
gratis producten
Klaar met je MBO, HBO of Universitaire studie? Of duurt je studie langer dan gepland? Dan stopt je NS Studentenreisproduct en reis je niet langer gratis. Je kan dan overstappen op een gratis Dal Voordeel abonnement waarmee je met 40% korting in de daluren reist. Of kies voor € 50 korting op een ander NS-abonnement naar keuze.
privacy
 
 
gratis product Gratis stickervellen en flyers Stop Schaliegas
gratis producten
Stop schaliegas, teken de petitie van Milieudefensie. Je kan bij het tekenen van de petitie aangeven dat je graag stickervellen en flyers wilt ontvangen.
privacy
 
 
gratis product Gratis doosje Vlekkendoekjes of Zakflacon TMC 520
gratis producten
TMC 520 vlekken formule verwijdert eenvoudig en effectief vlekken uit alle textiele stoffen (kleding, meubelstof, autobekleding, kantoorstoel, tapijt, zonwering). Deel jouw ervaring met TMC 520 en ontvang als jouw ervaring wordt geplaatst een gratis doosje vlekkendoekjes of zakflacon TMC 520.
privacy
 
 
gratis product Gratis Oogtestkalender
gratis producten
In deze bureaukalender staat een unieke oogtest waarmee je kan zien hoe het is gesteld met scherpte en contrast zien, het gezichtsveld en de centrale netvliesfunctie. Mededeling: Helaas er zijn geen Oogtestkalenders meer beschikbaar, je kan nog wel de online oogstest doen. Deze is vergelijkbaar met de testen in de kalender.
privacy
 
 
gratis product Gratis Vogels Dichterbij Magazine
gratis producten
Vraag een gratis nummer aan van het Vogels Dichterbij Magazine van Vogelbescherming Nederland. Vol met tips over vogels kijken en hoe je van jouw tuin een vogelparadijs maakt.
privacy
 
 
gratis product Gratis Winter-Verkeersboekje
gratis producten
In de winter zijn kinderen extra kwetsbaar in het verkeer door gladheid, winterse neerslag en minder goed zicht. Dit gratis boekje van Veilig Verkeer Nederland helpt kinderen op een speelse manier zich daarvan bewust te zijn. Er zit ook een test in het boekje zodat kinderen hun kennis kunnen testen.
privacy
 
 
gratis product Gratis informatiebrochures ZuivelOnline
gratis producten
Bestel gratis de volgende informatiebrochures: 'Gezond opgroeien' (met voedingsadviezen voor peuters en kleuters, veel recepten en tips voor gezonde tussendoortjes), 'Gezond en lekker eten' en 'Een gezonde groei en ontwikkeling van je kind'.
privacy
 
 
gratis product Gratis boekje 10 tips voor Keukenrenovatie
gratis producten
Ontvang gratis 10 tips om jouw keuken op te knappen. Ten opzichte van een nieuwe keuken scheelt dit al gauw 50%.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer 'It Fryske Gea' + 'KidsGea!'
gratis producten
It Fryske Gea beschermt en beheert natuur, landschap en cultureel erfgoed in Fryslân. Vier keer per jaar verschijnt het magazine 'It Fryske Gea' samen met de speciale jeugdbijlage 'KidsGea!'. Vraag een gratis proefnummer aan.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer BimBam
gratis producten
BimBam is een christelijk kinderblad gemaakt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Leuk, vrolijk en leerzaam. Vraag een gratis proefnummer aan.
privacy
 
 
gratis product Gratis promotiematerialen 'Ben jij al donor?'
gratis producten
Er zijn diverse promotiematerialen aan te vragen, bijvoorbeeld de sticker 'Ik ben donorgeregistreerd en jij?', een poster en zelfs een compleet actiepakket. Je kan natuurlijk ook een donorformulier aanvragen. Als je op 'Winkel' klikt en dan op 'Folders en brochures' kan je verder nog interessante folders en brochures aanvragen.
privacy
 
 
gratis product Gratis Doseersysteem voor Waspoeder/Wasmiddel
gratis producten
Bestel een gratis doseersysteem. Je kan kiezen uit de nieuwe Ariel voorbehandel dop, een doseerschep voor waspoeder of een doseerbol voor vloeibaar wasmiddel.
privacy
 
 
gratis product Gratis whitepaper 'Kerstpakket & Belasting 2014'
gratis producten
In de gratis whitepaper 'Kerstpakket & Belasting 2014' lees je hoe je belastingvrij (onbelast) of fiscaal voordelig een Kerstpakket kunt geven/bestellen.
privacy
 
 
gratis product Gratis Nivea Men producten uitproberen
gratis producten
Meld je aan voor het Nivea Men Testpanel. Als ze een product hebben waarvan ze denken dat jij er een geschikte kandidaat voor bent, dan zullen ze dat naar je toesturen zodat je het kan uitproberen.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefsachet Dermolin + Persoonlijk Huidadvies
gratis producten
Test hoe gevoelig jouw huid is en ontvang een persoonlijk huidadvies. Alleen als je een gevoelige huid hebt, krijg je op het einde van de test de mogelijkheid om een gratis proefsachet te bestellen.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer Eva Magazine t.w.v. € 4,50
gratis producten
Iedere maand biedt Eva bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden, zoals geloofs- en levensvragen, maar ook rubrieken over mode, verzorging, koken, natuur en uitgaan. Vraag een gratis proefnummer aan.
privacy
 
 
gratis product Gratis sticker KNRM Be Traceable
gratis producten
Gebruik deze sticker op je zeil, kite of board zodat de de Kustwacht/KNRM niet onnodig naar jou gaat zoeken, wanneer jij veilig aan wal bent maar je board nog rond drijft.
privacy
 
 
Pagina 10 van 14   1  ...  8  9  10  11  12  ...  14  volgende >
    VEELGESTELDE VRAGENSTUUR EEN TIP INCONTACT
    COPYRIGHT © 2000 - 2017 • SITEMAPRSSLINKSPRIVACYDISCLAIMER

    rss bestand